![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://217.97.144.147/~i4659/strona.jpg
Hi. Prosił bym was o ocenę layouta strony o języki migowy w skali o 0 do 10. Za wszystkie opinie z góry dzięki. Pozdrawiam. Cześć. PS. Ksiądz po prawej to będą filmy z migania jakiegoś słowa a 'słowa' są poniżej. -------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co mi sie nie podoba:
- strona nie miesci sie w 800x600 - na dole duzy margines pod sama juz strona - brak marginesu gornego Poza tym jest ok. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ocena: -8 na 10
- newsy mi sie nie podobaja - a na tej samej wysokosci tylko po prawej to bede linki!? -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za dotychczasowe opinie/uwagi.
ikioloak -> Fakt dałem plame z tym 800x600. Całkowicie o tym zapomniałem, ale to naprawie. Marginesy też wezmę pod uwage. kicaj_ -> a co ci się w newsach nie podoba? I na szarym tle to tak tam mają być linki tyle że niewiadomo czy będą podziały na kategorie itp słów i jak te słowa będą ułożone wiec narazie jest czysty tekst z podkreśleniem. Czy jeszcze ktoś ma jakieś uwagi/opinie? Wszystkie zostaną przemyślane. Pozdrawiam. -------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lekki haos ogolny stronki...
6/10 -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawowy błąd - więcej niż jedna czcionka w layoucie. Żeby nie wprowadzać chaosu musisz wybrać jakąś jedną czcionkę na grafikę, a następnie używać różnych jej odmian (zazwyczaj od light do bold) i wtedy trochę się uporządkuje. poza tym w porządku...
-------------------- if(function_exists("zrozum_kobiete")){
echo "Niemożliwe!"; exit;} |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod tytułem strony jest napisane:
"Strona o języku migowego(...)" Bład gramatyczny ![]() -------------------- http://www.wicia.ys.pl - cały Arnvald...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 188 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kowal1122 @ 2005-12-24 16:00:58) lekki haos ogolny stronki... 6/10 [OT]No wprost nie moge sie powtrzymac. Czy ty sie dobrze czujesz? Patrze na twoj ocene w tym topicu. Dajesz za takie badziewie 9/10 a tej stronce 6/10 mowiac ze jest lekki chaos? Bez przesady[/OT] Co do layouta. Mnie sie bardzo podoba. Nie umiem oceniac konkretnie x/10 ale jest spoko i tyle :-). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poza wspomnianym bledem ('o jezyku migowego') jedyne do czego moglbym sie doczepic to dolna belka...ja bym ja zmniejszym...a tak ogolnie to podoba mi sie
![]() Ten post edytował marlonk 31.12.2005, 00:48:52 -------------------- Symbolika
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo podoba mi się sam wygląd. Naprawdę fajnie pomyślane.
9/10, bo: 1. Zbyt małe okienka newsów i tego czegoś obok (arty?). -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- 'Dziś jest..', informacja namniej istotna i w samym centrum, heh
- jak ktos juz wspomnial styl czcionek, powinien byc jeden rodzaj - 1/4 strony wydaje mi sie, ze mowi naucz sie jezyka migowego, ok, wporzadku, moze to przemawiac do osoby, ktora wchodzi na strone pierwszy raz, ale jak ktos tu czesciej zaglada to mi by to przeszkadzalo, za duzo miejsca zabiera i to w glownej czesci, wydaje mi sie, ze to wina tego menu, ktore spowodowalo powstanie przestrzeni, ktora ciezko teraz czyms ciekawym zapelnic - nie rozumiem tego efektu najezdzania tych lini ukosnych na narzad ucha.. dla mnie to sie zlewa -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:41 |