![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam pewnie byl poruszany juz ten temat
ale prosze o odpowiedziec mi na przyklad jak automatycznie updatowac info w mysql zwiekszajac wartosc int o +1 $updatelastart = "UPDATE `xxxxx` SET `votes` = '[tutaj zwieksz aktuane dane w bazie danych o 1]' WHERE vote_uid='".$_GET[activote]."' ;"; mysql_query ($updatelastart); nie mam ochoty bawic sie w odczytywanie wartosci puzniej zwiekszanie jej i dopiero zapisywanie chcial bym wiedziec jak to zrobic szybko i wygodnie ![]() mam nadzieje na szybką odpowiedz pozdrawiam ![]() Ten post edytował PrzeoR 20.12.2005, 12:56:22 -------------------- Konkursy i zarabianie przez Internet ! Serwisy Rozrywkowe , pisanie artykulow przez internet ! - Wypełnij Ankietę !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
manual zamknieto? http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/update.html
masz tam ladny przyklad. i czemu dales to na php ? przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:55 |