![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiatm serdecznie.
mam nastepujacy problem: mam napisany skrypt przez ktory uzytkownicy mojej strony moga wysylac obrazki na serwer i chodzi o to zeby podczas wysyłnia wyswietlil sie napis ze sciaganie jest w trakcie a po sciagnieciu zeby to okno sie zamknelo w jakis sposob trzeba zaladowac wyglad strony a potem uruchomic skrypt sciagajacy, tak zeby dzialal w tle. pomocy! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić coś podobnego, co jest tutaj na forum:
Po kliknięciu, przycisk submit się dezaktywuje i wyświetla się w nim napis: "wysyłanie pliku". np. tak:
Możesz też spróbować pobawić się AJAX-em, żeby było to bardziej efektowne i efektywne. Ten post edytował Speedy 19.12.2005, 22:16:59 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie znam sie na javascript
ale wstawilem to co napisales na strone i nie dziala:( chodzi mi o podobny efekt jaki jest podczas wysylania zalacznikow do maili na tlenie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi ci chyba o coś w tym stylu http://sourceforge.net/projects/megaupload
-------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pawl0, to co napisałem działa - tylko jak masz jakieś inne nazwy zmiennych i inne pola w swoim skrypcie to sobie je tylko pozmieniaj/powstawiaj.
Poza tym nie bardzo wiem, o co Ci chodzi - na tlenie przy wysyłaniu załączników do maili nie wyskakuje żadne okienko i nie wyświetla się żaden napis, tylko załączniki wyświetlają się na stronie po załadowaniu i nic więcej. Ten post edytował Speedy 20.12.2005, 17:45:11 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:06 |