![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem na forum lecz nie moge nic wyszkukac wiec zakładam ten temat:
Mam formularz w kotrym mam X checkbox'ow i chce zrobić na samej gorze jednego ktory zaznacza/odznacza wszyskie. Jak to zrobić? -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zdarzenie na onclick dla glownegpo checkboxa. w nim funckja ktora, zczytuje zaznaczenie chceckboxa i przelatuje po wszystkich innych i ustawia im takie same zaznaczenie.
Do pobrania checkboxow mozesz uzcy : document.getElementById('idkolejnegocheckboxa') -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 483 Pomógł: 50 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
glowny checkbox
<input type="checkbox" value="Check All" onclick="document.getElementById('tandeta1').checked = false/ true;" /> /> checbox 1 <input type="checkbox" name="id[{$message[m].item}]" id="tadneta1" /> jecdnak to nie chodzi :/ nie wiem why -------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
Daiquiri: gdzie T1 - Twój czas przybycia na miejsce, dx/dt - prędkość, s droga Daiquiri: brb trzeba by to poprawić T1 - Czas jaki Ci to zajmie Daiquiri: Zatem T - czas dotarcia p T1 + T2 gdzie T2 = aktualny czas === po prostu kocham ją :D haha |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z dzarzeniu lepiej wywołaj funkcję
a w funkcji wywołasz pętlę przechodzącą przez wszystkie interesujące cie chcekboxy |
|
|
![]()
|
|
niestety nie rozumiem zbytnio o co chodzi z JS jestem totalnie zielony :/
-------------------- Daiquiri: T1 = (dx/dt * s)^hpsi
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 17:48 |