![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z tą funkcją.. mam taki fragment kodu:
mam 2 tablice:
i do tego mam taki kod:
Wynik jaki otrzymuje to: Czas dostępu (DVD) 260 ms Dual Layer (nagrywanie płyt dwuwarstwowych) Brak danych Klasa szybkości odczytu CD-ROM Brak danych Klasa szybkości odczytu DVD Brak danych Klasa szybkości odczytu DVD+R (dwuwarstwowa) Brak danych Klasa szybkości odczytu DVD-R (dwuwarstwowa) Brak danych Klasa szybkości odczytu DVD-RAM Brak danych Klasa szybkości zapisu CD-R 48 x Klasa szybkości zapisu CD-RW 24 x Klasa szybkości zapisu DVD+R 16 x Klasa szybkości zapisu DVD+R (dwuwarstwowa) Brak danych Klasa szybkości zapisu DVD+RW Brak danych Klasa szybkości zapisu DVD-R 8 x Klasa szybkości zapisu DVD-R (dwuwarstwowa) Brak danych Klasa szybkości zapisu DVD-RAM Brak danych Klasa szybkości zapisu DVD-RW 4 x Pamięć podręczna 2000 kB Ogólnie chodzi mi o porównanie dwóch tablic.. może ktoś ma jakiś inny pomysł jak to rozwiązać? -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2004 Skąd: N 50°03 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd leży w tablicy: $aktualne
![]() wyświetl sobie tą tablice (jakbyś używał DEBUGERa to byś znalazł błąd).
nadpisujesz sobie klucze nowymi wartościami. pozdrawiam ToPeR -------------------- WARSZTAT: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.10 | MySQL 4.1 | PHPEd 4.0 or Pajączek 5.4.0 NxG | P4 2GHz | VIA P4PB400-FL | 1024MB DDR333
PROJEKTY |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 4 Dołączył: 5.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i napisałem sobie sam, ale dzięki TOPER za pomoc, zamieniłem w $aktualne klucz z wartością i mam:
wyświetla teraz wszystko ok. -------------------- created by chomiczek
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 23:02 |