![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Skąd: inąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
js nie jest moja najmocniejszą stroną wiec pewnie stad to pytanie. Moj problem polega na tym ze chcialbym aby po kliknięciu na miniaturke pojawiało się powiększenie zdjęcia w nowym okne. Mam niby taki skrypt Kod <script language="JavaScript"> <!-- function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0 window.open(theURL,winName,features);} function MM_jumpMenu(targ,selObj,restore){ //v3.0 eval(targ+".location='"+selObj.options[selObj.selectedIndex].value+"'"); if (restore) selObj.selectedIndex=0;} //--> </SCRIPT> oraz Kod <a href="javascript://" onClick="MM_openBrWindow('www.htm','','width=888 height=900')" >link</a>[/QUOTE] Problem pojawia się w sytuacji gdy fotka nie mieści się na ekranie, moje pytanie: jak w nowym oknie umiescic scrolla ![]() ![]() -------------------- '
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2005 Skąd: inąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki
-------------------- '
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:29 |