![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hello,
mam maly problem, a mianowicie potrzebuje usunąć srollbara. Wiem ze jest taka możliwość gdy używam <iframe> ale ja musze się go pozbyc w głównym oknie. Jest to wogole możliwe do zrobienia?? Szukałem juz w wielu kursach css-a ale nie udało mi się znaleźć żadnej informacji o tym. Jakby ktoś znał jakąś metode, niekoniecznie przy użyciu css-a, chociaż to by było wskazane ![]() Dzieki z góry, Alk |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zmusić przeglądarkęa by Twoja strona otwierała sie na całym ekranie tzn. bez scrollbarów i zbędnych rzeczy typu obramowanie okna ;] dajesz też tam argument scroll-bar: no; czy jakoś tak widziałem to na jakiejś stronie o html ;] poszukaj na google.pl ;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scroll="no" w sekcji <body>
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki wielkie, dziala tak jak sobie to wymarzyłem
![]() pozdrawiam, Alk -------------------- I amar prestar aen
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może ja się dołącze do tematu. Ja z kolei potrzebuję mieć scrolla cały czas.
![]() ![]() -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 8 Dołączył: 24.09.2003 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ale przeciez scroll jest caly czas, czy tobie chodzi o jakies otwierane nowe okno?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat przeciez scroll jest caly czas W FF nie jest cały czas. ![]() -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 2 Dołączył: 24.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:48 |