![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce zrobic cos takiego:
Plik index.php - jest plikiem wyswietlajacym dane z innych plików. Plik wklej.php - ma jakies tam dane, kazda linika, albo pare linijek to odzielne dane, plik index.php pobiera wybrane dane z pliku wklej i umieszcza tam gdzie zostanie wskazane. -------------------- mali ludzie tworzą wielkie rzeczy, przez co stają się wielkimi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to zycze powodzenia.
... "jakies dane", "kilka linijek", "wybiera [jakies] dane", "[gdziestam] umieszcza" sprecyzuj co chcesz zrobic, jakie dane i jak przechowujesz, jak okreslasz dane ktore chcesz wybrac, jak je wstawiac. Opis operacji na plikach masz w manualu. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, nie ma sprawy. zrób.
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
te dane to znaczniki html i tekst, wiem jak otworzyc plik jak zamknac, ale nie wiem jak mu wskazac dana linijke,
robie tak: jeden plik wyswietla a drugi trzyma dane w drugim jest pliku mam tablice w ktorej sa zapisane to co chce wyswietlic, teraz pytanie jak mam zmusic php do tego aby otworzylo ten plik i czytalo to linijke ktora ja chce -------------------- mali ludzie tworzą wielkie rzeczy, przez co stają się wielkimi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobić tablicę z pliku i wyświetlić jeden jej element?
Ten post edytował Speedy 17.12.2005, 16:13:22 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
wlasnie tak, tylko tyle ze albo ja zle robie ze mi nie wyswietla danych z tablicy w ktore sa zlokalizowane w innym pliku
-------------------- mali ludzie tworzą wielkie rzeczy, przez co stają się wielkimi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:24 |