![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... mam taki problem... napisalem skrypt w ktorym nie uzywalem $_GET, $_POST ani $_SESSION i teraz nagle na serwerze zmienili konfiguracje i moj skrypt niestety nie dziala prawidlowo z wiadomych zresztą przyczyn... przerabianie tego wszystkiego nie jest dla mnie oplacalne i domyslam sie ze raczej byloby to zbyt czasochłonne... a na dodatek w moim skrypcie sa zmienne ktore raz są przekazywane przez get a raz przez post i tu pewnie narodzilby sie znow jakis problem... dlatego chcialbym sie zorientować czy jest jakis sposób ktory pozwolilby w jakis automatyczny sposob zamieniać gdzies na poczatku pliku index.php wszystkie zmienne typu $_GET $_POST $_SESSION itp na zwyczajne? zeby jakos automatycznie np $_GET['podstrona'] zamienialo sie na $podstrona=....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem skad u mnie taki dobry humor dzisiaj, ale :
na pcozatku skryptu uzyj ktorejs z tych funkcji extract" title="Zobacz w manualu php" target="_manual lub import_request_variables" title="Zobacz w manualu php" target="_manual Ten post edytował sopel 17.12.2005, 11:33:32 -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry humor to podstawa
![]() ![]()
Czy jest to dobre rozwiązanie? Ten post edytował art 17.12.2005, 11:47:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wydaje mi sie pozostale 2 funkcje sa nieco wydajniejsze nize przelatywanie tablicy pętlą.
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:50 |