![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam mam kwerendę w php typu (powiedzmy) select * from cos;
jak teraz zrobic zeby bylo "wyplute" 25 wpisow z możliwością następne , poprzednie poproszę o dogłębną pomoc bo nie daje sobie w ogóle z tym rady i nie mam pomysłu nawet jak to zrobić |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam poczytać o limit, następnie przejrzeć wcześniejsze wątki na tym forum. Temat był niejednokrotnie poruszany.
Aha, i polecam przeczytać Regulamin forum; takie wątki jak ten umieszczamy w dziale początkujący. Przenoszę. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz w wyszukiwarke "stronicowanie"....
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=38...l=stronicowanie -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:07 |