![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam JS. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Chciałbym zrobić co takiego: Listę wyboru która wyglądałaby tak jak kategorie tutaj(z suwakiem). Listę tworzyłyby rekordy wyciągnięte z bazy i po kliknięciu na jedną z nazw widziałbym ją w drugim polu. Czy ktoś mógłby mi pomóc. Oto fragment kodu odpowiedzialny za moją listę:
Kod <?php
echo"Nazwa <SELECT name=\"nazwy\" id=\"na\" size=\"1\" >"; $wynik=mysql_query($pytanko); while($wiersz=mysql_fetch_row($wynik)){ $zmienna[0]=$wiersz[0]; echo" <OPTION name=\"nazwa\" >";echo("".htmlspecialchars($wiersz[0]).""); echo"</OPTION>"; } echo" </SELECT>"; |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a w czym dokladnie pomoc bo nie wychwycilem z twojego postu? w czym masz problem? na czym sie zaciąłeś?
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem jest w tym,ze chciałbym aby w momencie kliknięcia na którąś z nazw wyśietlonych na liście pokazało mi się więcej danych związanych z tym rekordem.
1.Klikam na nazwę "Ala"; 2.Wyswietlają mi się kolejne pola formularza ze wzrostem , wagą itd. 3. Chciałbym,żeby lista z nazwami rozwijała się dla 5 rekordów-jeśli byłoby ich więcej to niech pojawia się suwak. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:44 |