![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak z ciekawosci to daje bo dopeiro zaczalem ale chcialbym wiedziec czy w dobrym kierunku ide.
daje 2 screeny bo to bedzie flashowa strona. Samo body strony troszke sie zmieni. http://stoprocent.info/volkl.jpg http://stoprocent.info/volkl_2.jpg -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o ile pierwsza strona moze byc
![]() za duzo bialej przestrzeni i za pusto. co do czcionki to tez bym zmienil.. 3/10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Flash? Żeby mieć animowane guziczki i nie pozwolić oglądać ich osobom bez wtyczki? Uhm.
Ten post edytował Zajec 17.12.2005, 13:24:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Te cienie pod biala strona sa beznadziejne -- na rogach wielkie a po stodku w ogole ich nie ma -- nie pasuje mi to kompletnie.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi całkiem przypadło to do gustu. Wymaga troche dopracowania, ale podoba mi się. Ponieważ jest to mała strona musisz się skupić na szczegółach, które będą sprawiały, że strona będzie przyjazna.
Ogólnie 6,5/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezły kret z ciebie - ostatni post z przed miesiąca
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajec rozumiem Twoją niechęć do flasha, ale można zrobić tak iż przy wejściu na stronę pokazuje się odpowiednia informacja że do oglądania stroy potrzebna jest wtyczka, drugi bardziej wyczerpujący sposób to zrobienie dwóch wersji stron... Można przeboleć flasha na stronach.... i nie trzeba być do niego, anty...
A co do strony mnie sie niepodoba... jedynie 4/10... PS: Zależy co tam ma sie ruszać dzieki flash`owi... Ten post edytował vieri_pl 18.01.2006, 15:07:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz w 2 stronie strasznie dużo wolnej przestrzeni i to wszystko psuje
![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CZY WY NIE WIDZICIE DATY PIERWSZEGO POSTU (i ostatniego zanim napisal Sabudda
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No fajne, bedzie chyba we flash-u, tak mi jakos sie skojarzylo, pasowalby flash to tej strony.
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 18:15 |