![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś sposób aby mieć stałe IP w neostradzie mam na myśli jakiś program albo cosik w tym stylu
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobic stalego IP sie nie da bo Neostrada jest rozlaczna raz na 24 godziny.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Byłem na No IP ale tam trzeba zapłacić za stałe IP może macie coś darmowego
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. IP to nie nazwa DNS
2. IP statycznego nie bedziesz mial w neostradzie 3. statyczny DNS jak najbardziej 4. jak ty szukasz: http://www.no-ip.com/services/managed_dns/...ynamic_dns.html -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
może ktoś zechciał by napisać mi instrukcję
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wypełnij http://www.no-ip.com/newUser.php a dalej wg. wskazówek. Zaznacz bezpłatną opcję (Free).
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
mam jeszcze takie pytanie chciałem założyć radio internetowe na neostradzie i chcę się dowiedzieć czy jest jakiś sposób aby do mojego radia był jakiś stały adres a nie ciągle wpisywać inne IP po ponownym włączeniu komputera jest jakiś sposób na to
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlanie po to jest no-ip!
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy jak zarejestruje się w tym no-ip to czy będę mógł przykładowo założyc server--> chodzi mi o quake III i jak wyłącze kompa to inni będą mogli też grać ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie, jak wyłączysz to nie będą mogli, bo niby jak skoro server jest offline ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzięki,
a jak mam ustawić to wszystko aby działało tzn. wiem jak mniej więcej ustawić serv. w quake ale co dalej ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to ty grasz w quake'a jeszcze.....
![]() |
|
|
![]()
|
|
nierozumiem dlaczego miał bym nie grać ?!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo Quake sux
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Moze powrocimy do topicu:
Cytat a jak mam ustawić to wszystko aby działało tzn. wiem jak mniej więcej ustawić serv. w quake ale co dalej ? Tzn. udalo ci sie postawic serwer quake'a czy nie? I czego jeszcze nie zrobiles? Co ci nie dziala? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Tzn. kompletnie nie wiem o co chodzi
![]() [img=http://img87.imageshack.us/img87/3624/screenjpg9xd.th.png] Czy muszę coś pozmieniać w routerze ? Czy jak już postawie server w qauke to wystarczy że podam ten adres IP 83.25.225.204 i się ze mną połączą ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
po 1
![]() Wchodzisz na no-ip.com i tam sobie zakladasz konto (free) wybrana masz domene jedna z darmowych) Wlaczasz program (zawsze na starcie, obojetnie gdzie on bedzie mozesz miec go na kompie gdzie bedzie stal serwer quake). Po wlaczoneiu bedzie on aktualizowal dane, wiec klepiesz domene i tyle. Co do serwera, to jak postawic Quakowy serwer masz opisane na stronach o quake.... ja umiem postawic tylko do quake 3. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak skosować kono na NO-IP
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:00 |