![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Niemcy / Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja juz umie perfektttttt heheheheh rzecz jasna żart ...
ja sie nie ucze chyba ze potrzebuje a tak to php.net -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze najpierw nauczysz sie perfekt jezyka polskiego, a potem zabierzesz sie za jezyk php?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Niemcy / Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myślałem nad tym od dziś ZERO błędów ortograficznych
-------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Trzymam za słowo.
<joke>Posty z błędami będę kasować </joke> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja się uczę czwarty dzień i już opanowałem podstawy.... ( napisałem księge gości, licznik, a teraz piszę uploader
![]() ![]() MANUAL RULLEZ.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najbardziej mnie w tym wszystkim wkurza to, ze jak juz zrobie jakas stronke, to pozniej - jakos po miesiacu - znow mam ochote ja poprzerabiac, bo znajduje mnostwo rzeczy, ktore zrobilabym inaczej. A to bym cos uproscila, to znow zastosowala cos nowego.
I wciaz nie jestem zadowolona. Najgorsze, ze ja sie troche chaotycznie ucze: znam bardzo dobrze SQL i MySQL, bawie sie XML-em, a nie potrafie stosowac warstw i szablonow ![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.1 | MySQL 3.23.53 | HandyHTML Studio 2
Na warsztacie: Wędrusie [b]llll 20% |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 00:29 |