![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Szukam galerie, ktora bedzie dzialala mniej wiecej tak:
Mam zriozbiny system rejestracji/logownaia na stronie, i teraz chce, by koles logujac sie na strone, wchodzil w link powiedzmy profil.php?op=galeria... mniejsza z tym, chodzi o to, by kazdy zalogowany user, mogl miec JEDNA galerie dla siebie, dodawanie prac tylk ew usuwanie swoich prac tylko, + panel admina w ktorym bede mogl usuwac, dodawac, zmieniac kategporie, przenosic prace etc... jezeli znalazlby sie do tego bajer z ocenami, to tez chetgnie skorzystam, oczywiscie galeria leci do przerobienia, sam niestety nie napsize, bo nie znam bibliotek GD :/. Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Master edit: najlepiej zeby nie byla pisana obiektowo ![]() Ten post edytował M45t3r 14.12.2005, 20:20:46 -------------------- Nie chce pieniedzy, diamentow, tulipanow i fasoli!
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
czy nikt nie potrafi mi pomoc? sory, ze post pod postem, ale to kurka ważne jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem Ciebie... Chcesz, żeby Ci ktoś to napisał ?
![]() Poszukaj sobie... np. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=php+ga...aj+w+Google&lr= btw. Co z tego, że nie znasz biblioteki GD. Przecież do zrobienia galerii nie jest Ci ona potrzebna ![]() PS. Nie rozumiem dlaczego koniecznie chcesz nieobiektowo... ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie, nie chce, zeby mi ktos to napisal :] A wlasnie, chce automatycznie generowane miniaturki np ^^. A nie chce obiektowo poniewaz nie umiem tak programowac :/
-------------------- Nie chce pieniedzy, diamentow, tulipanow i fasoli!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 00:08 |