![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Probowalem sie dostosowac do tego co znalazlem w sieci, czyli do tego. Ale po restarcie apache'a przy php4 i php5 pokazuja sie tylko biale strony:( gdy wylacze jeden z modulow, to wszystko chodzi jak powinno.... jakies sugestie? bede wdzieczny;) pozdrawiam ps. prosze nie odpowiadac, ze mozna to postawic jako cgi, bo cgi mnie nie urzadza (kazdy proces jest odpalany na prawach usera, a do cgi musze to wylaczyc, przez co kaszani mi sie troche w systemie), tak samo poszczanie 2 apache'y na roznych portach nie jest rozwiazaniem ktore chetnie przyjme :? warsztat: apache 2.0.55 php-4.4.1 php-5.0.5 debian woody Ten post edytował pawel_ 12.12.2005, 09:21:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat First off, it has been brought to my attention that this DOES NOT work for Linux servers.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlatego zwracam sie z prosba tutaj, bo moze ktos zna rozwiazanie mojego problemu....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. byl juz tai temat - chyba nawet jest porzyklejony
2. Cytat tak samo poszczanie 2 apache'y na roznych portach nie jest rozwiazaniem ktore chetnie przyjme Czemu nie - to tylko kilka mega pamiecie wiecej? No chyba ze to ma byc hosting. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:40 |