![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jest jeszcze w budowie. Ale znaim ja skoncze a do tego jest jeszcze dluga droga chcialbym poznac wasza opinie na jej temat. Wole poznac wasze zdanie teraz kiedy jeszcze moge cos zmienic i nie jest tego duzo.
Uklad dzialow, kolorystyka i uklad ogolny strony w mojej wyobrazni nie ulegnie zmianie. Wiec na ten temat mozecie wyrazic swoje zdanie. Jak zwykle jestem zwolennikiem konstruktywnej krytyki wiec jesli ktos z was bedzie chcial napisac ze strona jest do bani to prosze o jakies racjonalne i rozsadne uzasadnienie. http://www.marlonk.netstrefa.com.pl/Strona/ -------------------- Symbolika
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche banalna kolorystyka ale układ strony do mnie przemawia jest ogólnie dobrze i widać co jak i gdzie... działy jak widze jeszcze nie dopracowane ale nie jest źle!
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale nie jest źle To prawda - jest tragicznie. Układ, kolorystyka, czcionki - wszystko źle dobrane, mało estetycznie, mało nowocześnie, po prostu do bani. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uwagi:
- kolory -->szary może być, pod warunkiem że jego odcienie są dobrze dobrane, trzeba by nad tym popracować - menu po lewej stronie-->obrazki i napisy nie są w jednej linii, efekt jest co najmniej fatalny, dużo dobrych menu w takim układzie znajdziesz tu - czcionka-->według mnie to najbardziej odrzuca od strony.Taka czcionka wygląda bardzo źle, w ogóle nie powinna być stosowana przy tworzeniu strony. Zmień na Verdanę lub Tahomę, od razu zobaczysz różnicę - dolne menu bym wyśrodkował - sprawdzałeś jak wygląda strona pod pod innymi przeglądarkami ? //Testowane firefox 1.5 -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:38 |