![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może się i powtarzam, ale przeglądłem wszystkie tematy dotyczące sesji jakie były na forum(porady dla poczatkujach tez) i nie moge rozwiązac problemu jaki mi wyskakuje gdy chce zainicjalizowac sesje, mianowicie:
Cytat Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\wamp\www\panel_administracyjny\rejestracja i log\sesja.php:1) in c:\wamp\www\panel_administracyjny\rejestracja i log\sesja.php on line 1 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\wamp\www\panel_administracyjny\rejestracja i log\sesja.php:1) in c:\wamp\www\panel_administracyjny\rejestracja i log\sesja.php on line 1 skrypt: Kod <?session_start(); ?> a i sprawdzalem w katalogu /tmp i sesje(puste) sa tworzone i zapisywane... nie wiem albo jestem niedorozwiniety ale wydaje mi sie ze skoro nie includuje nic przed wywolaniem sesji a tymbardziej nie mam nawet spacji przed wywolaniem, to powinno wszystko dzialac, co do platformy, to uzywam WinXP:SP2/WAMP5 (PHP5, MySQL, Apache) prosze o jakieś rady bo ten zonk wstrzymuje mi pisanie stronki... Ten post edytował sokzzuka 9.12.2005, 13:30:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mnie się wydaje że kiepsko szukałeś:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=21...=session+cookie http://forum.php.pl/index.php?showtopic=37...=session+cookie -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A <? masz w pierwszej linijce skrypty? Tam nie może być nic przed, nawet pustej linii.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skrypt jest dokladni taki jak zacytowalem, robie system logowania i mialem dosc duzo napisane ale to mi wyskakiwalo, wiec zrobilem skrypt w ktorym jest tylko ta jedna funkcja na samym poczatku bez zadnych spacji bez kompletnie niczego, azeby zobaczyc w czym jest problem i mimo tego wyskakuja mi te errory
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam.
Ten temat był już przerabiany setki razy. P.S. Wpisz sobie do wyszukiwarki headers already sent i znajdziesz odpowiedź. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:49 |