![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod skryptu dodającego newsy wygląda tak:
Kod naglowek.php wygląda tak:
A kod main.php wygląda tak:
I mam taki problem, że gdy wchodzę na stronę otrzymuję wynik z Temat: [POLE] oraz pod spodem (nie ma wyświetlonej treści) jest button Zapisz oraz taki tekst: Nie można znaleźć bazy danych! EDIT: Baza danych działa, ponieważ mogę logować się do phpmyadmin. Ten post edytował tommy4 6.12.2005, 16:18:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) wulgaryzmy w kodzie
2) co to za temat? 3) brak info o bledach, albo w czym problem. zamykam. Popraw to co napisalem to otworze (przeslij mi na pw nowy tytul i nowa tresc) edit: otwieram -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
powywalaj te malpy @ i zobaczysz wiecej bledow, ktore moze cos powiedzą. A i edytuj posta a nie smalisz niepotrzebnie kolejnego (poprzedni post mozna bylo rownie dobrze dopisac do pierwszego)
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 288 Pomógł: 12 Dołączył: 2.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już udało mi się to naprawić. Nie wiem dlaczego nagle przestało działać, ale musiałem przerobić kod main.php na taki:
|
|
|
![]()
|
|
Masz blad w nowym kodzie.
powinno byc
ps: usunoles swego posta i moje wygladaja glupio ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 04:15 |