![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Chcialbym prosic o pomoc w napisaniu skryptu do kodu html, ktory ma byc umieszczony w osobnym pliku np index.php
Chodzi o to aby użytkownik wybierajacy pole np: pogrubiony dostanie w rezultacie Tekst pogrubiony itp itd. A jesli wybierze wszystkie 3 opcje dostanie Tekst pogrubiony, pochylony, i podkreslony Please pomóżcie ![]() Ten post edytował electro_one 6.12.2005, 19:03:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a o echo slyszal? Tutaj to nawet echo nie trzeba tylko zwykle include. Od niedawno zamykamy takie topici co ludzie podstaw nie znają i nie chce im sie do manuala zajrzec. NIe przesadzajcie.
Ze juz nie wspomne ze to na poczatkujacy powinno sie znaleźć edit: Otwieram po wyjasniajacym PW Cytat echo sluzy do wyswietlania i bym sie z tym zgodzil jesli bym mial pokazac w pliku php co uzytkownik zaznaczyl ale ja chce zrobic cos takiego ze jesli uzytkownik wybierze np "pogrubiony to tekst ma sie wystwietlic pogrubionym itp itd a jesli wybierze wszystkie 3 opcje to teks ma sie pojawic pogrubiony, podkreslony i pochyly wiec niestety include mi sie raczej tez nie przyda ![]() Wiec moze jakies inne rozwiazanie mi podasz ![]() edit2:
zalozylem ze dane przesylasz postem -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 15:39 |