![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zalozylem sobie konto na wz.cz ... ustawilem MySQL no i phpMyAdmin... wasdziliem strone w php na serwer.... daje na sciezke konfiguracyjna admina (http://.../admin.php ) i wyskakuje mi blad
Kod Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in /3w/wz.cz/k/kolazyk/phpnuke/html/db/db.php on line 86
Wie ktos o co tu chodzi? ![]() Kod $db = new sql_db($dbhost, $dbuname, $dbpass, $dbname, false);
Prosze pomozcie ... nie wiem co robic... :cry: |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainstaluj sobie na www.fbi.cz nawet szybko chodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zapardzo wchodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak to robisz , wiem ze musisz napewno chmod 777 all kaatlogi ustawic ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie. Wydaje mi sie ze nie chodzi tu o chmod 666 tylko dla configu trzeba zmienic chmod.
Z tego co mi sie wydaje w tym drugim - Jportalu trzeba zmieniac chmod na katalogi na 777 albo 666. A przy okazji nie macie jakiegos znacznie uproszczonego Nuka? Bo ten Nuke wg mnie do modyfikowania jest za duzy... Najlepiej by bylo gdyby PhPBB wprowadzilo skrypt obslogi stron www. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:46 |