![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak w temacie, szukam systemu do aktualizowania (sortowania) tabeli Orange Ekstraklasy !.
Czy ktoś się z takim skryptem spotkał ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj,
dzięki za linka, niestety testowałem ten system i nie jest on adekwatny do naszego (PZPN'u) systemu ustalania tabelii.... W LMO kolejność drużyn ustalana jest po: pkt, różnica bramek, bramki zdobyte, stracone, alfabet.... Natomiast w naszym dziwnym kraju system jest trochę bardziej skomplikowany: - pkt - w przypadku dwóch lub więcej drużyn o tej samej ilości punktów decydują punkty w dwumeczu obu tych drużyn, nastepnie różnica bramek w tych meczach... itd.... Nie wiem jak by to można było napisać, dlatego zadałem pytanie czy ktoś nie spotkał się z gotowym tego typu systemem.... Ale Bardzo dziękuję za odpowiedź ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:27 |