![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Wykonalem kalkulator w pliku HTML i dane z niego przesylane sa do pliku kalkulator.php. Wyglada to tak:
Kalkulator.html
Kalkulator.php
Problem moj polega na tym iż nie wiem jak napisac funkcje is_numeric żeby sprawdzala czy wprowadzone zostały liczby, a po drugie nie wiem jak napisac funkcję ktora będzie zmieniala tekst na pogrubiony, pochylony i podkreslony w zależnosci jakie użytkownik zaznaczy. Bardzo bym prosił o pomoc dzieki serdeczne pozdrawiam ![]() Ten post edytował electro_one 4.12.2005, 13:58:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Prosze poprawić posta stosując odpowiedni bbCode!
2. Odnośnie is_numeric() poczytaj tutaj: jak sprawdzic czy string to int ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może mi ktoś to poprawic bo ja naprawde nie wiem jak mam to zrobic. wielkie dzieki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Staraj się nie pisać takich postów jak powyżej, nie są mile widziane. Są inne sposoby podbjania tematu do góry i przypominania o nim niż nabijanie postów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 00:27 |