![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Periodycznie maja byc wysylane spakowane (zipem) pliki na server, na ktorym nastepuje automatycznie ich rozpakowywanie i odczytywanie zawartosci poprzez php.
Chcialbym to oczywiscie najpierw przetestowac na moim lolalhoscie i moje pytanie brzmi: Czego potrzebuje pod Win2000 z FoxServ3.0 i jak to skonfigurowac, zainstalowac, aby moc operowac na funkcjach ZIP? Przyznaje ze nie bardzo orientuje sie z biblioteka ZZIPlib, o ktorej mowa w Manualu. Byc moze istnieje mozliwosc rozwiazania tego problemu inaczej niz z ta bilbioteka. Problem narasta, gdy jego wykonanie zleca szef :oops:, a tak jest w moim przypadku. dziekuje -------------------- Nigdy nie bierz udzialu w cudzej krucjacie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Mysłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu jest przepis jak odpalić to co potrzebujesz.
http://www.php.net/manual/en/ref.zip.php P.S. Sorry, to żarty były, ale jeśli cię uraziłem to przepraszam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat Zapytaj szefa czy nie szuka nowego pracownika, jak tak to daj mi znać
![]() Tu jest przepis jak odpalić to co potrzebujesz. Kuna, nawet ci się poszukać nie chciało, szef musi strasznie na ciebie narzekać ![]() mały powrót na forum drazu owocuje pewną ilością postów :-) to tak off topic. Wracając do tematu proszę mateuszkrzeszowieca o przeczytanie TEGO punktu regulaminu i dostosowanie swoich przyszłych odpowiedzi do obowiązujących zasad. -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 19:51 |