![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Właśnie pracuje nad prostym sklepem internetowym. Ale pojawił się jeden problem : Kwestia płatności. Jaki sposób płatności preferujecie ? [Tak wiem. Search, ale mi się chyba coś zepsuło bo jak wpisze jakikolwiek tekst to i tak mi się nić nie wyświetla ![]() Jasne, jasne, tylko jak ? ![]() Ten post edytował White_Master 3.12.2005, 13:40:27 -------------------- aff...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przelew, za pobraniem, paypal
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może jakiś link, jak to zrobić (śpiszy mi się, sam też przeszukuje manuala) ?
-------------------- aff...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rób sobie jaj i poszukaj na forum
![]() Temat poruszany wiele razy. Były omawiane i płatności SMS i przelewy. |
|
|
![]()
|
|
nooooo... mike_mech ty to mi pomogłeś najbardziej
![]() Ale tak serio to muwiłem że mi się szukarka zepsuła (atak obcych?). A przszukiwanie tysięcy tematów to raczej troche potrwa (z moim netem i wiecznymi lagami napewno). -------------------- aff...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. polszczyzna.pwn.pl przyda Ci się. Popraw błędy !.
2. A co nas interesuje to że masz kiepski net :?: To nie jest powód żeby ktoś Ci na tacy linki wyszukiwał. Choć paradoksalnie: platnosci PayU, Intelligo, itp., pytanie o platnosci [Sklep internetowy] Obsługa kart kredytowych Płatność kartą kredytową kody wapacz ! problem ! allpay.pl I tak uważam że leń jesteś. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:21 |