![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sytuacja jest taka...
Mam sobie glownego Diva ktory służy mi jako container w tym divie za pomocą pętli dodaje kolejne w ukladzie - 2 w szerokosci i $x wykonan petli na dlugosc wiec mamy 2 kolumny i $x wierszy w 2 kolumnie sa wyswietlane 4 ikonki i to jest generalnie luz bo mozna tym divom nadac stala szerokosc (wiec K2 - stala szerokosc) Natomiast w kolumnie pierwszej generowane jest jakby drzewko - wiec padding tekstu w kazdym z divów jest inny - i jak bym nie kombinował nie moge ustawic kolumny 2 wyrownanej do prawej i 2 divow w jednej linii - albo pomiedzy jednym a drugim divem nie ma odstepu, albo jest ale dziwny i wszystko sie rozjezdza - divy nie sa ulozone po 2 w wierszu tylko wszystko sie rozpieprza... Przepraszam ze nei wkleje kodu - dzis sie juz wkurzylem i zrobilem na tabelach - tutro zapodam od nowa - to dokleje tu ew. kod - natomiast jesli ktos by zrozumial o co mi chodzi to bylbym wdzieczny ![]() chodzi mi o taki uklad: div1 div2 div3 div4 div5 div6 z czego w 1 kolumnie jest rozny padding (wyrownanie powinno byc do lewej) kolumna 2 powinna byc przyrownana do prawej i pomiedzy kolumnami powinien byc odstep.... i za cholere nie moge tego uzyskać :/ -------------------- -=Yacho=-
nospor -> trzymaj sie i nie dajcie sie ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:40 |