![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wyskakuje mi error o treści: Cytat Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting '(' in /home/b3rcik/public_html/formularz/losowanie.php on line 7 Czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć dlaczego nie chce porównać daty z zawartością zmiennej $spr? Ta zmienna zawiera zawartosc pliku pobrana za pomoca funkcji file_get_contents() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() trzeba nawiasy i jak sie porównuje dane to sie wstawia dwa znaki równości (pojedyńczy to przypisanie do zmiennej wiec zawsze bedzie True) -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Lol, ale lipa
![]() [edit] Ale teraz jest mały problem...dlaczego nie mogę zapisać do pliku daty?
Ten post edytował hub3rt 2.12.2005, 19:43:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakładając, że pierwszy warunek jest niespełniony powinno Ci dodawać do tego pliku datę. Jeśli tak nie jest sprawdź chmod...
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Chmidy nic nie zmieniają... cały czas wyskakuje error:
Cytat Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/b3rcik/public_html/formularz/losowanie.php on line 17 Nie rozumiem go za bardzo... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W kodzie który podałeś po wyżej nie występuje żaden błąd ( sprawdzałem przed chwilą u siebie ) więc musiałeś coś zmienić, sprawdź tą linię 17, pokaż aktualny Twój kod.
Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Ok, znalazłem. Rzeczywiście mikro błąd
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 01:46 |