![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_Dawid- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Ostatnio napisałem taki kod i mam problem. Wszystko ładnie przychodzi na mojego maila ale mail uzytkownika po wpisaniu go w formularz zawsze na końcu przybiera postać "1"
![]()
![]() ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
true = 1 ![]() czyli nadpisujesz sobie adres e-mail wartością True -------------------- |
|
|
-Gość_Dawid- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze używaj tagów php do php-a
Po drugie nie $_POST[email] tylko $_POST['email'] Po trzecie register_globals Po czwarte nie o to chodziło bełdziowi tylko o to że jak jakiejś zmiennej dajesz true to jest ona równa 1 Po piąte $email1 = true itd. -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(Hacker @ 2005-12-01 07:21:13) Po pierwsze używaj tagów php do php-a Po drugie nie $_POST[email] tylko $_POST['email'] Po trzecie register_globals Po czwarte nie o to chodziło bełdziowi tylko o to że jak jakiejś zmiennej dajesz true to jest ona równa 1 Po piąte $email1 = true itd. tagi ok ![]() w klamrach - kosmetyka globalne nie stoja mi na przeszkodzie Ok juz dziala ![]() Bog zaplac ![]() |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
a czy moze wiek ktos z was jak zweryfikowac poprawnosc maila tzn wpisania w pole mail znaku @?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(nospor @ 2005-12-01 10:54:01) oki dzieki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 11:31 |