![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2005 Skąd: Belfast, Northern Ireland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam zamontowac na stronie dwa pola <option size=10 multiple> a wiec te "plaskie", nie rozwijane. Nastepnie przez dwuklik na pozycji w jednym oknie ma ona wesolo przeskoczyc do drugiego. Cel jest taki, zeby uzytkownik klikal sobie na oknie z opcjami, a wszystko co wybral zbieralo sie w drugim okienku. Z JavaScript jestem cienki, wogole nie wiem jak sie za to zabrac. Bardzo prosze o pomoc, moze podobny kawalek kodu do przerobienia, moze miejsce gdzie warto poszukac? hotscripts.com juz przewalilem. dziekuje, darek -------------------- --
Darek Pelka BlueCube Interactive Belfast, Northern Ireland |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
![]() Chyba masz na myśli
Cytat moze miejsce gdzie warto poszukac Tak, u nas na forum. Było juz pare podobnych skryptów -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2005 Skąd: Belfast, Northern Ireland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje, zaraz biore sie za grzebanie w archiwum.
Oczywiscie chodzilo mi o <select>, jeszcze nie mysle trzezwo o tej porze :) pozdrawiam, darek -------------------- --
Darek Pelka BlueCube Interactive Belfast, Northern Ireland |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak masz czas i ochote popracuj troche nadtym, to szkielet jeno, wymaga troche poprawek, szczegolnie pod IE. Kiedys mielismy tego uzyc, ale zmienilismy koncepcje i prace sie zatrzymaly.
Ten post edytował ghostrider 30.11.2005, 11:52:21 -------------------- There are 10 types of people in the world:
-Those who understand binary, and those who don't... There's no place like 127.0.0.1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 08:34 |