![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Czy znacie jakieś narzędie umożliwiajace w miarę prosty export i import struktury i zawartości bazy danych PG?
Może to być zarówno narzędzie www, jak i soft kliencki... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
phpPgAdmin ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
buha ha ha - nie ma to jak optymista.
Ale (może to mój brak umiejetności ![]() Troszkę lepiej sprawdza się EMS pg admin, ale on znów pozwala tylko na export pojedynczych tabel, nie całej bazy. ________________________ sorki za ten smiech - po prostu troszkę jestem zdesperowany - muszę przenieść pewien system na PG, walczę z potężną bazą, i sporą ilośćą danych, a narzędzi do tego, jak na złość, brak -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Specjalnie dałem na końcu znak zapytania. Osobiście to ja mam pgSQL na jednym z serwerów zainstalowany, ale to wszystko - nie mam na razie czasu się tym pobawić.
A co do EMS-PG jesli jest tak zbudowany jak EMS-MySQL to poszukaj w menu "Extract Metadata". -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a pg_dump/pg_dumpall nie dziala??
|
|
|
![]()
|
|
niewątpliwie działa... Jak się ma dostęp do softu na serwerze...
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A exec/system czy inne z php nie dadza rady?
O ile oczywiscie i te nie sa zablokowane ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:23 |