![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.wrzuc.be/file/94/ - oto kolejna szata. Mam nadzieje, że jest wporządku, i prosiłbym o uwagi, sugestie, co by w nim tu zmienić.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja ocena to 4/10
Dlaczego ? Po pierwsze te ramki z pnączami bardziej kojarzą mi się z elfami niż z gothiciem a jak wiadomo w Gothicu nie ma elfów ![]() Po drugie czcionka fatalnie dobrana (bardzo nieczytelna). P.S. jeżeli to ma być następny layout dla gothic-e.pl to po co robić następny skoro na tej stronie masz w miare dobry design xoen-a ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top i ramki mogą być. Ale z resztą jest ubogo. Wieje monotonią.
- przydałoby się wzbogacić to w jakieś elementy wykończeniowe np. ikonki z gry itp. - zastanowić się nad podzielenie jakoś bocznych belek, teraz jest niby odstęp, ale nie prezentuję się to zbyt dobrze - zmienić rodzaj/kolor/format czcionki nagłówkowej na lewej i prawej belce, teraz odróżnia się tylko rozmiarem, według mnie za mało się wyróżnia -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 00:08 |