![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem początkującym programistą (programowałem w turbo pascal-u i html-u), kupiłem biblie php(wydanie drugie)
http://helion.pl/ksiazki/phmsv3.htm jest tam opisane jak zainstalować php ale "niezrozumiale" prosze o link do strony gdzie będzie to opisane prościej lub instrukcje jak mam zainstalować php, MySQL, i serwer Apache (do czego on jest przydatny i czy jest potrzebny). Nie polecam tej książki dla osób początkujących. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
jeśli jesteś początkujący i chcesz poprogramowac w php poszukaj gotowych rozwiązań apache+php+mysql-krasnal,Appserver, gdzie wizard w windowsach ładnie cię poprowadzi przez instalację, więc bez wysiłku możesz zacząć pisać skrypty.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-gdzie mam znaleźć tą instalke bo zawsze jak szukam to są osobno php i mysql,
a gdy zainstalowałem tamte dwie to skrypty i tak nie ruszają, -jak wypakuje php do C:/php i inne pliki tam gdzie trzeba to co jeszcze musze zrobić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.wampserver.com/ - tu jest wszystko.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.krasnal.tk tu masz wszystko w jednym.Miła i łatwa instalacja.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki już znalazłem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:29 |