![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Mam sobie taki skrypcik:
i takie pytanie, jak trochę to przerobić by okienko ktore mam juz otware po ponownym wywolaniu wrzucił na wieżch (focus() ) ? z góry dzieki za pomoc __ Proszę uzywac BBcode ActivePlayer -------------------- Materiały i Wypracowania znajdziesz na zgapa.pl i
Encyklopedii Zgapedia Jedyny przedawkowany portal motoryzacyjny to autoholik.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wstaw focus do jakiegos elementu w oknie jesli to jest otwarte
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehś, robiłęm już tak, działa ok, ale problem taki sobie mam ze czasem z roznych funkcji w popie odswieza mi sie okno tym samym okienko wskakuje na wierzch w momencie ktorym nie powinno, takze to raczej musi byc z okna opener..?
z gory tx -------------------- Materiały i Wypracowania znajdziesz na zgapa.pl i
Encyklopedii Zgapedia Jedyny przedawkowany portal motoryzacyjny to autoholik.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:44 |