![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I pojawił sie problem:
Mam kumpla i umówiłem się z nim na następujący układ: on mnie uczy techniki na perkusji a ja jego programowania w php. Myślałem żeby go od razu nauczyć modelu objektowego (umie juz inst. warunkowe, pętle i ogółem podstawy) ale coś nie wiem jak się do tego zabrać żeby mu było łatwiej zrozumieć. Macie jakiś pomysł na program nauczania? -------------------- current: nexcite cms (0.2.5) running on top of netsource framework (0.5.3)
workbench: nsapi | php 5.1.2 | mysql 5.0.18 | phpmyadmin 2.9 rc1 | zend studio 5.2.0 | apache/2.2.0 (linux/suse) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
klasy: perkusja, pałeczki
obiekty: poszczegolne marki powyzszych argumenty: kolor, material, itp metody: graj, uderz Przy okazji polaczycie obie sprawy ;] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Genialne, to lubie.
Wprowadzilbym dodatki: klasy: talerze, bebny, paleczki... dziedziczenie: talerze -> hi-hat, china, ride bebny -> tom, verbel obiekty: konkretne egzemplarze, Zildjan 21' ride czy cos innego -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
whoaaaa... best temat jaki kiedykolwiek widzialem... a raczej odpowiedzi...
obiekty to tak jak pisal dr_bonzo raczej konkretne modele... marki to raczej dzieci dziedziczące po obiekcie perkusja... czyli
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lol ![]() ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Kodem zapisać świat"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czym to sie rozni od przykladu Speedy'iego ? |
|
|
![]()
|
|
Ze oba sa nieelastyczne
![]()
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:42 |