![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy można korzystając z tej funkcji do drukowania java script:window.print() wyłączyć na wydruku: tytuł strony, numeracje strony, ścieżkę do pliku i datę ?
Czy może istnieje inny sposób na ustawienie wyglądu druku |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da sie.
Mozesz to zrobic tylko na poziomie przegladarki. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
----edit----
Java =! JavaScript Doczytaj sobie. Może będziesz wiedział o czym mówisz. ~mike_mech Doskonale wiem czym się różni Java od Java Script - stąd moje pytanie jeśli nie można tego zrobić w JS to myślałem że ktoś bedzie wiedział czy można zrobić to w samej Javie Ten post edytował kuboljs 28.11.2005, 14:00:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co najwyzej IE + ActiveX - ale to jest poroniony pomysl.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Mozna tez przygotować strone np. w pdf i w wydryku podawac ją zamiast drukowac stronkę. Wowczas bedzie se klient mogl drukowac jak bedzie chciał.
ALe to tylko w przypadku jakiś waznych rzeczy bo dla pierdul to se nie ma co glowy zawracac ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:47 |