![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hej
nie rozumiem o co chodzi moze ktos mial ten komunikat lub wie jak to rozwiazac: Kod Please, validate your XML document first! Line 66 Column 87 Element type "img" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>". I tutaj linie po kolei (wstawilem numery 64-67 na szybko normalnie ich oczywiscie nie ma):
Tym bardziej nie kumam bo wszystko jest XHTML 1.0 Trans. Valid z gory dzieki za odzew |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 27.04.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomysły mam dwa:
1. Brak spacji pomiędzy 'height="42"' a 'border="0"' 2. Brak spacji pomiędzy 'border="0"' a '/>' Skłaniał bym się do tego pierwszego bo i ile wiem drugie nie powinno stwarzać żadnych problemów, ale sprawdzić warto. -- Dawid Szałęga -------------------- Pozdrawiam,
Dawid |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
miales racje dzieki
nie wiem czemu ale mam tendencje do wywalania sie na takich pierdolkach, no coz mozna sie smiac pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce zakładac nowego temaatu wiec pisze w tym.
W validatorze wyskakuje mi tylko takie cos: Cytat Error Line 31 column 6: end tag for "head" which is not finished. </head> Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p> Another possibility is that you used an element which requires a child element that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete. For instance, <head> generally requires a <title>, lists (ul, ol, dl) require list items (li, or dt, dd), and so on. A to mam przed head (i samo head)
Wszystkie tagi (chyba) mam pozamykane wiec o co chodzi ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakbyś CSS z pliku zewnętrznego to powinno działać, a jak się koniecznie upierasz przy nieinkludowaniu innych plików, to:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Fipaj @ 2005-11-27 19:19:38) Jakbyś CSS z pliku zewnętrznego to powinno działać, a jak się koniecznie upierasz przy nieinkludowaniu innych plików, to: Sprawdź, a nie strzelaj. Dokumenty (X)HTML muszą mieć nadany title. Ty go nie masz :-) Validator, czepia się więc, że zamknąłeś już head, a title pozostał nieznany. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 23:55 |