![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dodaję rzeczy w PHPMyAdim to jest ok wszytko, ale jak chce to zrobic przez php to jest problem. Mianowicie niby to wykonuje, niema zadnych błędów ale niedodaje nic a nic.
Ponoć trzeba z php.ini usunąc ten srednik sprzed Cytat ;extension=php3_mysql.dll Ale ja woogule takiej linijki niemam, tymbardziej Cytat extension=php3_mysql.dll czyli bez srednika niewiem co robic.Uzywam krasnala jako serwka |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może daj trochę kodu, bo tak zgadywać to nie lubimy...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niemam pojecia czemu niewstawia tego czego powienien. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
jeżeli taki kod wstawię to zwrca "nie utworzono tabeli, czyli on niemoże jej woogule utworzyc, pytanie brzmi tylko dalczego ![]() Znalazłem podczas tworzenia bazy jeszcze tyaki komunikat Cytat Dodatkowe możliwości pracy z połączonymi tabelami zostały wyłączone. Aby dowiedzieć się, dlaczego - kliknij tutaj. Cytat PMA Database ... błąd[ Dokumentacja ] Ogólne funkcje relacyjne wyłączone dobra, wiem w czym problem Niemiałem nadanych praw na moje konto, musialem sobie wejsc na roota i ustalić prawa, teraz śmiga i wstawia baze. Musiałem tez w pliku ini ( tego od SQL ) ustawic sobie ze zwylki uzytkownicy mogą kasować swoje bazy. JEST OK Ten post edytował Kreton 27.11.2005, 16:14:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Kreton proszę poprawić posty stosując poprawny bbCOde
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 22:05 |