![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze to komus sie wydawac banalne ale ja jako poczatkujacy mam problem ktrego nie moge obejsc. Chciałem przerobic swoja stronke wiec po przeczytaniu dosc fajnego kursu zacząłem próbowac, wszystko byłoby super bo linki z lewej kolumny wczytywały zawartosc z plikow do prawej kolumny. Klopoty sie zaczely gdy zszedlem glebiej i chiałem to powtórzyc. Chciałem poprostu aby zawartosc katalogu rom/gens/ w ktorym mam mam 4 pliki była wyswietlana za pomoca kliniecia włanie w prawej kolumnie. Utworzyłem plik menu.php gdzie wgralem cos takiego
Jak widac do tego pliku mialbyc wczytywany naglówek z linkami (co sie udało) oraz zawartosc podstron: gen1, gen2, gen3 niestety chocbym próbował nie wiem ile po kliknieciu na linki nic mi sie nie wczytuje. To adres mojej stronki gdzie przeprowadziłem próby http://free.of.pl/p/pliki_time/index1.php?id=0 jest tam link STRONA DO SCIAGNIECIA , jesli ktos mogłby mi pomoc z tymi linkami i wyswietlaniem to byłbym bardzo wdzieczny i wkoncu mogłbym nie tracic tyle czasu w zwykłym html na podstrony. ![]() ----edit---- Poprawiłem, ale następnym razem proszę stosować samemu bbCode. Dodatkowo: Bykom STOP ![]() ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdzie dokładnie jesli możesz sprecyzowac bo to chyba jakoś nie pomogło albo ja nie wiem gdzie to wstawić. Jeśli możesz to odeślij na maila. Birkoff2@czateria.pl
Ten post edytował Seymour 25.11.2005, 21:37:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozmieniaj działy na rozszerzenie *.php i linki beda np "index.php?id=01" -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:12 |