![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy jest taka możliwość że np zaczynam wykonywać jakąś długą operacje (np. na bazie danych) i odpalając skrypt pisze mi "Prosze czekać trwa ... (coś tam) ... " a gdy skrypt się wykona wyświetla inny komunikat. Pozdrawiam, dex. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zły dział. takie rzeczy sie robi po stronie przeglądarki.
pocztaj se o blokach div, właściwości hidden i onload -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2005 Skąd: Sląskie - Miasto Mocy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź funkcje connection_timeout,
polecam przeczytanie o Obsługa połączeń -------------------- RCXcms
Pierwszy polski w pełni zintegrowany system por |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dtb) zły dział. takie rzeczy sie robi po stronie przeglądarki. pocztaj se o blokach div, właściwości hidden i onload Nie chodzi mi o to żeby to odbywalo sie po stronie przeglądarki. Powiedzmy że mam taki skrypt:
Co do posta @GandalfTheWhite nie bardzo pasuje to do mojego problemu, ale dzięki przyda mi się to do innego skryptu. Pozdrawiam, dex. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php czegos takiego nie zrobisz...
Mozesz co najwyzej dodac flush()" title="Zobacz w manualu php" target="_manual pod pierwszym echo co da pewna orientacje o wykonywanym procesie.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:16 |