![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie. Siedziałem sobie w phpMyAdminie i tu nagle pojawia się przy kliknięciu mojej bazy pole "Nadmiar" na liście tabel?
Skąd bierze się ten "nadmiar" danych? nie mogę do tego dojść pozdrawiam -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co pamietam, to pojawia sie to w tabelach z dynamicznymi polami, zazwyczaj przy usuwaniu/zmienianiu duzej liczby rekordow. "problem" rozwiazuje uzycie na tabeli OPTIMIZE TABLE (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/optimize-table.html)
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 07:32 |