![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem grafikiem
www.i-am-designer.com Jeżeli znasz php - będziesz mi robił kod a ja dla Ciebie ładny design i pocięcie do html. Czyli wymiana. Już mam coś do roboty: ------------------------------------------------ tu jest przyklad http://msyrek.superhost.pl/tmp/mambo_pytanie.gif Prosze o pomoc. Chodzi o to by nie musiec za kazdym razem wchodzić do panelu admina (tak jak jest w CMSach np. Mambo) bo klient się tam pogubi. A może istnieje jakiś prosty CMS w którym się tylko dodaje strony oraz zdjęcia oraz ma w sobie edytor WYSiWYG? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę wątek na Giełda ofert -> Poszukuję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2005 Skąd: Sląskie - Miasto Mocy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!!
Zajmuję się php na darmowegranie.pl i Chętnie i z tobą nawiąze współprace. Pomyśle nad Cytat A może istnieje jakiś prosty CMS w którym się tylko dodaje strony oraz zdjęcia oraz ma w sobie edytor WYSiWYG i wyśl ci wyniki na skrzynkę. -------------------- RCXcms
Pierwszy polski w pełni zintegrowany system por |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 09:49 |