![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Dinsdale79- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie.
Mam niewielki (chyba) problem, otoz uzylem gotowej galerii napisanej w php, i zrobilem taki bajer, ze pod kazdym obrazkiem i kazda odrebna galeria pojawia sie opis. Zajelo mi to troche czasu, bo nie mam zielonego pojecia o php, ale w koncu sie udalo, z tym ze jest jeden problem. Fragment kodu ponizej tworzy mi plik z nazwa albumu w galerii, czyli np. jesli w mojej galerii jest album o nazwie "Mój Pies" ktorego katalogiem jest /mojpies to powstaje plik mojpies.txt i wszystko fajnie, na stronie pojawia sie tekst ktory domyslnie jest tam dodawany czyli "Jeszcze nie dodalem opisu..." problem pojawia sie kiedy chce wyedytowac plik mojpies.txt. Korzystam z Total Commandera jako klienta ftp no i po edycji klikam na upload i mi sie pojawia transfer failed ![]() Probowalem rowniez wczesniej zgrac plik z serwera, zmienic go i uploadowac ponownie, ale jest to samo. Pomyslalem, ze cos z atrybutami, postanowilem zmienic atrybuty pliku mojpies.txt na 777, a wtedy pojawia mi sie komunikat "Cannot change attributes of remote files!". Czy ktos moze mi pomoc jak to zmienic, zebym mogl edytowac, kasowac nadpisywac te pliki stworzone przez ponizszy kod? Z gory wielkie dzieki!
Przypominam ze jest to fragment kodu, wszystko jest ok, poza tym, ze nie moge "ruszac" plikow utworzonych przez ten kod. |
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
MAM PYTANIE MAM PLIK W FORMACIE .html i chce go zmienic na .php NIE WIEM JAK!!! POWIE MI KTOS BO POtrzebuje zrobić sobie hasło na moje www!!! i nie znam się na php tylko na HTML,XHTML, Dhtml, i C++
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dinsdale79: http://programuj.com/
Guest: zamien rozszerzenia na php a w tresci pliku: <?=' TRESC_PLIKU '?> Ten post edytował dtb 23.11.2005, 15:43:04 -------------------- |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
dtb na tej stronie ktora podales nie wiedze rozwiazania mojego problemu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:14 |