![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Kod document type does not allow element "td" here to ostatni blad jaki mi validator wyswietla i nie mam na niego koncepcji Kod ten wyswietla tabele przez cala szerokosc okna po bokach tabeli wstawia "black border" - taki maly gif ktory powoduje ze krawedz wyglada ok. Pierwszy middle_menu_left.gif nie powoduje zadnych problemow bo jest ladnie umieszczony i to widac, natomiast drugi jest jakby poza tabela (tabela czeka na rozbudowe z 2 poz do np 6) a granica przydalaby sie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
trzeba poprawnie pisac kod html, anie jak u ciebie wkaldasz td do td
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat trzeba poprawnie pisac kod html, lol juz mi to validator powiedzial ![]() wiesz jak przejrzysz 100 bledow w validatorze to w pewnym momencie tracisz power i szukasz pomocy oczywiscie dziala, dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
musze to napisac:
czasmi bledow trzeba szukac w kodzie (tym bardziej ze są banalne a kod ma pare linijek), niz w walidatorze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bójcie się XHTML
![]()
Kod #menu { width: 759px; }
#menu a { display: inline-block; } Ten post edytował Zajec 24.11.2005, 15:18:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:03 |