![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć czy posiada ktos skrypt lub wie jak zrobić skrypt automatycznego grafiku rezerwacji. Chodzi mi aby o to aby skrypt sam generował komórki od pewnej godziny do pewnej godziny określonego dnia tygodnia na określonej liczbie wierszy.
Tzn. w formularzu wybieram: - miejsca rozpoczęcia i zakończenie rezerwacji - dzień tygodnia - ilość rezerwowanego miejsca tzn. np. (1/3, 2/3/, cała) hala, strzelnica, siłownia itp. - nazwa rezerwującego którą wpisuję i teraz skrypt z moich wprowadzonych danych tworzy w tabeli odpowiedniej wielkości komórki i i wpisuje na niej dane czyli czas rozpoczęcia i zakończenia oraz rezerwujacego. Ma ktoś moze pomysły jak to wykonać?? Jest to dla mnie bardzo ważne. Myśle aby godzinę podzielić na 12 komórek czyli co 5 minut aby można było wpisać rezerwacje np. od 17:15 do 18:05 Ale jak zabrać się do tego nie wiem ... Kto ma jakieś pomysły?? -------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@php programmer: Świetna żecz
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:19 |