![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam;)
Czy ktoś z PHPowców startował w tym roku w OI (ja pierwszy raz;) ) ![]() ile rozwiązaliście zadań i na ile pktów liczycie? ja mam krążki O(n) - chyba optymalnie, pozostałe 4 poprawnie ale trochę niestety za wolno (czasu mi zabrakło) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja się nie przyłożyłem - w pierwszy tydzień zrobiłem 2, potem obijałem się przez prawie 3 tygodnie, i w ostatni weekend zrobiłem(częściowo) jeszcze 2:
![]() ![]() No nic, czekamy na wstępne, a potem oficjalne wyniki... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat TET - O(n^2) - ale nie brutal, dla losowych testów zwykle 0.1-3s(mój algorytm nie jest zależny od ilości danych, ale od ich różnorodności ![]() ![]() Skoro jest zalezny takze od danych a nie tylko od ich ilosci to jest pseudowielomianowy, czyli nie O(n^2). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możliwe, znam tylko najbardziej uogólnione zasady określania złożoności.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dajcie jakieś przykładowe pytania!!
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.oi.edu.pl
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no i jak tam wyniki? i jaki próg szacujecie??
ja mam 317pkt. i liczę że próg będzie ~250 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Eh... teraz żałuje, że sie nie wziąłem do roboty. Mam tylko 211 pktów, nawet w KRA straciłem(byłem tak pewien rozwiązania, że rozwiązawsze w 2 dniu zawodów wysłałem i zostawiłem). Poza tym w PRO były błędy natury technicznej(byc moze limit pamieci) na niektórych testach - w domu na tych samych działało dobrze, a do TET głupio pogrupowano testy - w każdej grupie miałem 4/5 testów w niecałe 1s, a 1 test mulił okropnie - i 0 pktów. OKR - 100pktów, ZAB - nie zrobiłem, teraz baaardzo żałuję
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:27 |