![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
na wstepie zaznacze ze male pojecie mam na ten temat, ale... sciagnalem programik w pliku Jar, chce go przetlumaczyc na polski i robie tak: rozpakowalem plik jar dekompilowalem pliki class i mam ladne zrodlo ale nawet nie zmieniajac zrodla, gdy compiluje plik, wywala mi rozne bledy :/ dlaczego? czy mozliwe jest ze decompilacja narobila bledow :/ kod wydaje sie ladny ![]() moze da sie jakos ominac sprawdzanie bledow przy kompilacji ;p Ten post edytował buffalo soldier 20.11.2005, 16:25:41 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Java != JavaScript
----------- ew. pokaz jakie errory dostajesz Cytat moze da sie jakos ominac sprawdzanie bledow przy kompilacji ;p Joke?
Ten post edytował dr_bonzo 20.11.2005, 17:00:32 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no np. mam taki pliczek, ktory mi wyszedl z dekompilacji, wogole go nie zmieniam, kompiluje i wywala:
- cannot resolve symbol class StringBuilder line 25 - cannot resolve symbol class StringBuilder line 25 - cannot resolve symbol class StringBuilder line 31 a o to kod:
oczywiscie nie jest w pliku php ![]() ![]() Ten post edytował buffalo soldier 21.11.2005, 17:54:07 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brakuje plikow z klasa StringBuffer, nie zdekompilowales jej, niezaimportowales itd.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie (nie sprawdzałem dokładnie) brakuje klasy StringBuilder (info:http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/ja...ingBuilder.html)
spróbuj dodać do kodu:
na początku kodu (może być przed komentarzami). Jeżeli to nie pomaga i wciąż nie może rozpoznać StringBuilder ściągnij najnowszą Java 2 Platform SE 5.0 i spróbuj jeszcze raz. Nie jestem pewien ale wydaje mi się, że dopiero wersja 5.0 posiada tą klasę. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak juz napisano Java != Javascript.. a, ze na forum nie ma forum do Javy to -> Hydepark.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:37 |