![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanie do osob ktore posiadaja mp3 playera:
jaki warto kupic mp3 player? moje wymagania sa ograniczone cena poniewaz moge na to przeznaczyc jakies 300-350zl. glowne kryterium dla mnie to jakos dzwieku i pojemnosc (512mb) choc milo byloby gdzyby mial wbudowany akumulatorek choc nie jest to konieczne. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może Creative MuVo TX FM 512 (http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4354...64d5f3531324d42). Wprawdzie nie ma akumulatorka wbudowanego ale to sie wytnie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli zalezy Ci na jakości dzwięku proponuję iRivera - na allegro znajdziesz playery nowe za 350 zlotych ale takie ktore maja 256 MB.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra podnioslem prog cenowy do 400zp
![]() 1. iAudio g2 512Mb 2. iRiver iFP-790 256MB 3. Samsung MP3 YP-T6X/ELS 512MB czy ktos moze z nich korzystal? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
iRiver z fabrycznymi sluchawkami gra tak, ze slychac go w klasie jak normalne glosniki. nie chcialbym miec teog na uszach wtedy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mialem jednowykladowy
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam odtwarzacze MP3 firmy Creative.
Sam miałem Creative MuVo TX FM 512 i byłem bardzo zadowolony. O jakość dźwięku firma Creative zadbała bardzo dobrze i jest wyśmienity. Bardzo niewielka waga i rozmiary powodują możliwośc schowania go wszędzie, bajecznie prosta obsługa jest w pełni funkcjonalna. Słuchawki pomimo że bardzo balanle przenoszą dźwięk w dardzo dobrej jakości. USB 2.0 i mozliwość przenoszenia dowolnych danych jest dodatkowym atutem. Oczywiście brak konieczności instalowania jakiegokolwiek oprogramowania sprawia że jest niezwykle funkcjonalny i można go stosować jako dysk przenośny. Jedynym mankamentem jest bateria. Niestety warto zainwestować w akumulatorek, bo jednak baterie szybko idą (ja przynajmniej użytkowałem go cały czas). Niestety musałem się rozstać z moim Mu Vo, ale w jabliżeszej wypłacie ma już swoje miejsce i bede mógł się cieszyć nim na nowo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to lepiej poczekać do promocji świątecznych i kupić coś co nie ma pamięci flash
![]() Też planuję kupić, dlatego czekam na promocje świąteczne ![]() Ten post edytował shpyo 21.11.2005, 09:09:43 -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:08 |