![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co mam wstawić zamiast "and" bo jak to zostawie to do tych pól wpisuje 0 ? - problem rozwiązany - należy wstawić przecinek ( , ) ![]() Ten post edytował Lars 18.11.2005, 20:58:35 -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jak problem rozwiązujesz sam, to dobrym zwyczajem jest go podać.
Skoro ty tego nie zrobiles, ja to robie: zamiast and dac ,
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak to nie @nospor ?
Cytat - problem rozwiązany - , ![]() Należy podać rozwiązanie problemu, a nie tekst , że sie rozwiązało! ---- nospor usmialem sie - przecież po myslniku jest przecinek - rozwiązanie problemu! ---- lars Bardzo skromnie to podales. teraz i ja widze ![]() ---- nospor juz poprawiłem ![]() ---- lars Ten post edytował Lars 18.11.2005, 20:56:03 -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:50 |