![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako zadanie od pewnej nauczycielki w szkole wszyscy otrzymali jedno zadanie:
zrobcie cos w miare ciekawego i kreatywnego... ![]() ...wiec postanowilismy zrobic konferencje, czy moze raczej wyklad na temat bezpieczenstwa aplikacji w php ( z pokazem...;D) chialbym sie zapytac co Wy na to. no a tu prosba do ekipy z php.pl: czy w razie jak wypaliby nam ten pomysl to otrzymalibysmy 'patronat' php.pl? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patronat by dostala konferencje ktora bylaby prowadzona przez ekipe php.pl badz przy duzym jej udziale. Pozatym to powinna pisac "konferencja".
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że tu zależy o jaki patronat chodzi i jak miałaby wyglądać taka konferencja (miejsce organizacji, dojazd, agenda itd). Na pewno potrzeba nam więcej szczegółów.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ejj nie robmy z php.pl wydmuszku nadymalismy sie jak nie wiem co ...
dojazd sala czy beda kanapki ... pol zartem pol serio ... mysle ze kazdy wyklad o php nawet w szkolach jest godny uwagi i napisania iz jest pod patronatem php.pl nikt nie musi chyba z php.pl brac w tym udzial jednak jeden warunek musi byc spelniony akceptacja materialow pomysl bardzo mi sie podoba wkoncu cos kreatywnego ![]() BRAVO baaa BRAVVVVVVVVVVOOOOOOOO :-) tak trzymac -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz itsme, ale ja jakbym znalazł troszkę czasu, to też chętnie wybrałbym się na takie coś (o ile miejsce i dojazd nie będą dla mnie zbyt uciążliwe)
![]() -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.phpcon.pl/ - pewnie i w tym roku było, skoro było dwa lata pod rząd;-)
Pozdrawiam, Marcin Staniszczak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(MStaniszczak @ 2005-11-17 23:57:27) http://www.phpcon.pl/ - pewnie i w tym roku było, skoro było dwa lata pod rząd;-) Pozdrawiam, Marcin Staniszczak W tym roku dopiero bedzie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(mablo @ 2005-11-17 22:02:54) W tym roku dopiero bedzie. Oj... co dopiero w tym roku jak już dwa razy PHPCon.pl było;-) To chyba nie dopiero. Wysłałem do organizatorów zapytanie czy i w tym roku planują bo nic nie ma na ich stronie, a do grudnia nie daleko. Pozdrawiam, Marcin Staniszczak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam informacje z pewnego źródła że bedzie w tym roku bedzie na 100% i też wysłałem maila do organizatorów już przedwczoraj chyba i narazie brak odpowiedzi.
A jak chcesz się czepiać słów: Cytat(MStaniszczak) pewnie i w tym roku było
Ten post edytował mablo 17.11.2005, 23:23:30 |
|
|
![]()
|
|
Ehhh... nie zauważyłem mojej literówki. Teraz rozumiem już sens Twojej odpowiedzi - sorki za zamieszanie;-)
Pozdrawiam, Marcin Staniszczak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 00:21 |