No więć mam kod:
<?php
include '../config.php';
if(empty($_GET['rejestracja'])) {
echo '<form action="'.$_SERVER[ 'REQUEST_URI' ].'&rejestracja=ok" method="post"> Nick*: <input type="text" name="nick" /><br /><br />
Haslo*: <input type="password" name="haslo" /><br /><br />
Powtórz hasło*: <input type="password" name="haslo2" /><br /><br />
Twój tytuł (Będzie wyświetlany pod nickiem): <input type="text" name="tytul" /><br /><br />
Miejscowość: <input type="text" name="skad" /><br /><br />
Numer GG*: <input type="text" name="gg" /><br /><br/>
TlenID: <input type="text" name="tlen" /><br /><br />
Strona WWW: <input type="text" name="www" /><br /><br />
Zainteresowania:<br /> <textarea name="zainteresowania" rows="5" cols="50"></textarea><br /><br />
Coś o sobie:<br /> <textarea name="about" rows="5" cols="50"></textarea><br /><br />
Twój poziom graficzny:<br />
<select name="poziom">
<option value="początkujący">Dopiero Zaczynam</option>
<option value="średni">Już coś potrafie</option>
<option value="zaawansowawny">Jestem zaawansowany</option>
</select>
<br /><br />
<input type="submit" value="Zarejestruj się" />
</form>
';
}
elseif($_GET['rejestracja']=='ok')
{
if(empty($_POST['nick']) || empty($_POST['haslo']) || empty($_POST['haslo2']) || empty($_POST['gg'])) {
echo 'Nie wypełniłeś wszystkich wymaganych pól'; }
else
{
$query = 'SELECT * FROM `users`';
if($result)
{
{
if($_POST['nick']==$row['nick'])
{
echo '<span id="red">Błąd! Taki nick jest już zajęty ! Prosze wybierz inny</span>'; }
else
{
if($_POST['haslo']==$_POST['haslo2'])
{
$query = 'INSERT INTO `users` VALUES (NULL, '.strip_tags($_POST['nick']).', '.strip_tags($_POST['haslo']).', '.strip_tags($_POST['mail']).', '.strip_tags($_POST['tytul']).', '.strip_tags($_POST['skad']).', '.strip_tags($_POST['gg']).', '.strip_tags($_POST['tlen']).', '.strip_tags($_POST['www']).', '.strip_tags($_POST['zainteresowania']).', '.strip_tags($_POST['about']).', '.strip_tags($_POST['poziom']).')'; if($result)
{
{
echo 'Zostałeś zarejestrowany!. Za chwile otrzymasz maila z Twoimi danymi. Dziękujemy
za rejestracje<br/> PixarCell Team'; }
}
}
else
{
echo '<spac id="red">Podane hasła są różne!</span>'; }
}
}
}
}
}
?>
edit,
problem zazegnany, zabraklo mi ; w 39 linijce, ale teraz jak klikne zarejestruj się, pokazuje mi sie biala strona, gdzie mam blad ? proszeo pomoc bo to dosc pilne
Pozdrawiam
Master
Ten post edytował M45t3r 15.11.2005, 14:26:30